Gaaaah

Föll för sockerbegäret/suget och köpte mig en påse :-o
Fattar ingenting! brukar vara sugen men inte såhär. Skyller på allt slarv (vilket resulterat i mycket socker som kroppen nu tror sig behöva) då vi haft mycket besök den senaste tiden, erat fel ;P hihi.

Godis ikväll och vägning imorn? Klinggar inte vidare bra i mina öron.

Näe nu måste denna "demon" bekämpas, kanske "sockerrehab" ett tag?


Kommentarer
Postat av: ~Sara~

Hej! Vilken fin header du har. :)

Hur tänker du med kosten? Vad är nyttigt, vad är onyttigt? Går du efter nån diet?

Jag blir lite nyfiken, tycker det är kul att höra andras åsikter och så. =D

2010-02-17 @ 14:42:11
URL: http://mabranu.blogspot.com
Postat av: ~Sara~

Sv: Vi tänker nog rätt lika med det där, eller vi har samma mål, att hitta nåt vi kan leva med för alltid. =)

Jag jag går ju efter LCHF så för mig är det kolhydrater som är boven, jag försöker ju ta bort det allra mesta och det går faktiskt mycket bättre än jag trott. Jag brukade älska ris och pasta och nu vill jag inte ens ha det. =P Man känner skillnaden i magen direkt!

Fast jag är inte helt strikt dock. Jag har faktiskt inget behov av att gå ner i vikt så mycket till så på helgen unnar jag mig mycket och jag är inte så ambitiös att jag räknar hur många gram kolhydrater jag får i mig varje dag. Man får ju anpassa det till den nivå som känns lämplig. =)



Men hur tycker du det går att räkna kalorier då, är det inte jobbigt?

Och hur ser du på fett, äter du mycket light för att det blir mindre kalorier då?

2010-02-18 @ 13:08:11
URL: http://mabranu.blogspot.com
Postat av: ~Sara~

Sv: Ja men du kan ju göra nåt sorts mellanting och bara äta fullkorn och kanske lite mindre.=) Det var så det började för mig innan jag slutade helt. Ja jag äter mest grönsaker till, det blir inte så tomt som jag först trodde. Mycket broccoli, blomkål och strimlad vitkål, sånt som fyller ut bra. Fast så tillsätter jag ju mer fett också, mycket gräddiga såser och så. Det är inte klokt hur bra mätt man blir på fett, jag kan hålla mig mätt typ fem timmar efter en fet måltid. =)

Det där med frukosten har jag fortfarande svårt för, kan inte äta stekt mat så tidigt så det blir ofta fjällfil blandad med turkisk yoghurt och lite linfrö och hallon på det. Och två kokta ägg. Skulle behöva lära mig att äta mer fett på morgonen...



När det gäller fett äter man inom LCHF bara riktigt animaliskt fett och nyttiga oljor. Jag har läst mycket om vad margarin kan orsaka och det är rätt skrämmande faktiskt!



Jag har lite svårt att komma på mat men det är mest bristande fantasi, det gick lika trögt innan också. =P Försöker prova mycket nya recept från hemsidor.

Använder du en sån där räknare som kostar eller? Måste ju vara smidigt iaf att inte behöva räkna på allt själv.

2010-02-18 @ 22:32:36
URL: http://sarasyttre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0