"Fuskat"

Har typ "fuskat" med kosten hela veckan så jag återkommer nästa för nu är det helg ;) Men nästa vecka då jäklar! Har blivit både en två,tre,fyra glassar. Lite chips och chokladmousse under veckan. En värdelös vecka med andra ord. Brukar aldrig ha sånt sug men den här veckan har det varit så starkt. Som om kroppen vill ha massa för att jag varit sjuk och inte haft någn matlust, då vill den ta igen allt NUUU haha eller nått sånt ;P

Aja nya tag nästa vecka för nu ska jag snart hugga in i godispåsen som väntar.

Dagens, onsdag


Frukost:
Två hårdmackor med philadelphia och skinka, kaffe.
Mellanmål:  Äpple
Lunch: Hann inte äta lunch idag
Mellanmål: En hårdmacka och kaffe
Middag: Korv och potatis rester sen igår
Kvällsmål:  kaffe och cheesecake

 

Promenad på 30 min


Dagens igår


Frukost:
Två hårdmackor med philadelphia och skinka, kaffe.
Mellanmål:
Lunch: Havregrynsgröt med sylt och mjölk
Mellanmål:  
Middag: Stekt korv, potatis och ägg.
Kvällsmål: En morot, en muffin två glassar och lite godis


Igår orkade jag inte stå emot utan bestämde mig för att falla för frestelsen som varit SÅ stark hela dagen. Så jag och mannen hade en liten myskväll framför tv:n :) Skulle kanske hållit mig iaf till ivkäll då det är "lill lördag" ;) Nu börjar jag dessutom bli riktigt less på gröten till lunch, måste komma på nått annat haha.


Go moooorroooon!

Vågen stannade på ungefär samma som den gjort den senaste tiden, det konstiga är bara att beroende på vart på golvet jag ställer den så väger den olika. Vill ha en ny våg!! Inge roligt att väga sig då man inte vet vad som stämmer och inte, visst att det kan skilja några hundra gram men när det börjar handla om kilo. Kanske skulle önska sig en ny våg av tomten i år ;) Hade nog hoppats att det kanske skulle hänt mer på vågen så lite besviken är jag nog.

Iaf så märks det på vågen att jag inte tränat, attans! Trodde kanske inte det skulle märkas så mycket hihi. Så nu borde jag ju verkligen få motivation till att fortsätta träna. Det konstiga är bara att det får jag inte. Tycker faktiskt att det har varit otroligt skönt att slippa den där pressen med att hinna med att träna. Iof kan jag ändå inte träna i veckan då mannen jobbar sena kvällar hela veckan. Att träna med två små runt benen är rätt omöjligt. Kanske skulle försöka mig på lite mer promenader? Det var jag ju riktigt duktig på förr. Men det är ju så trist väder så man har ju ingen alls lust att gå ut. Så det kommer nog inte hända nått på vågen tills nästa vecka heller och det känns trist! Haha har aldrig haft bra tålamod och det märker jag nu. Vill att det ska hända saker hela tiden men riktigt så funkar det ju inte. Tror kanske att jag tappar motovationen lite då jag vet att det inte är så långt kvar tills jag nått mitt mål eller långt är det väl men inte megalångt ;P När jag skulle bli av med grav kilona förra gången så hade jag dryga 25 kilo att bli av med och då kändes målet så avlägset, nu har det lixom varit inom synhåll hela tiden.

Ja herregud vad jag babblar haha är rätt död i huvudet då sonen vaknade fem och skulle upp.

Nu ska jag se lite drömmarnas trädgård med sonen och vänta på att vakna med the voice börjar :)

Give me some motivation!

På bättringsvägen

Helgen har bestått i vila och enbart vila och godis förståss ;) Är fortfarande inte helt kry och matlusten är lite sisådär har blivit en hel del slarv mackor till middag och så. Nu har även barnen blivit sjuka så bloggen är som ni förstår inte prio ett just nu. Jag fasar för att ställa mig på vågen och hoppas ändå att jag iaf gått ned några gram. Men vad gör jag om jag gått upp? Då kommer verkligen all motivation att rinna av mig. Aja den dagen den sorgen. Nu ska jga iaf hoppa isäng snart.

Ska försöka återkomma med dagens från och med i morgon. Kanske det blir lite ordning på matintaget igen.

Natti natt!



Har inte...

Orkat engagera mig i bloggen då jag varit så sjuk. Gått lite sisådär med maten. Nu är det iaf helg och idag står det kebabrulle på menyn ska snart äta en pizza bit oxå hihi. Skönt att det är helg ;) Å är man dessutom sjuk så tänker jag inte fundera så mycket över kosten. Hoppas på att vara frisk tills nästa vecka så det blir nya tag då.

Hade så rätt...

Sa ju att jag kände mig krasslig och inatt slog det till ordentligt. Sovit dåligt och vaknat om vartannat och frusit och svettats. Huvudet känns som om det ska sprängas. Typiskt då mannen jobbar sent ikväll. Ska försöka slänga ihop någn lunch snart... så nu är det bara vila som gäller tills jag känner mig bättre.

Halva veckan

Nu har över halva veckan gått och det är inte så länge kvar innan helgen. I helgen får vi besök av nära och kära så då kommer det garanterat bli gotta så det räcker och blir över ;) Tur i oturen kanske att jag har en "vilovecka" i veckan. Bara att hålla tummarna att vågen iaf står stilla.

Dagens lunch med gröten låter kanske inte så gott. Havregrynsgröt och banan med kanel. Men jag lovar det var hur gott som helst. Har tänkt prova det förut då jag hört att det ska vara gott men har i ärlighetens namn inte vågat, men idag kände jag mig rätt less på sylten så jag tog mod tll mig haha. Det är en ny favorit här hemma. Iaf för min del ;)


Frukost: Två hårdmackor med philadelphia och skinka, kaffe.
Mellanmål:
Lunch: Havregrynsgröt med torkade persikor banan, kanel  och mjölk
Mellanmål:  Clementin
Middag: Rester sen igår. Kräftstjärtssallad med avokado fetaost, pasta och crème fraische
Kvällsmål:  En stor kopp blåbärs te med citronhonung.


Hängig

Tror jag håller på att bli sjuk, snorig, och hostig har en sån där kittlande känsla i halsen hela tiden. Riktigt irriterande. Hade tänkt försöka ta mig ut på en promenad idag med barnen med vädret och mitt mående gjorde att jag avstod. Så i veckan blir det nog ingen som helst motion. Blir att vara hemma och kurera sig och hoppas på att veckan som kommer blir bättre. Ikväll skulle det verkligen sitta fint med en stor godispåse, men jag antar att man borde låta bli ;P Får spara mig till helgen istället. Känns lite vemodigt att inte alls vara på topp och orka med vare sig träning eller motion. Men ibland måste man lyssna på sin kropp. Nu ska jag hoppa in i duschen med  återkommer med en dagens senare.






Today!

Idag blev det en riktigt stor sallad till middag, riktigt gott!


Frukost: Två hårdmackor med philadelphia och skinka, kaffe.
Mellanmål:
Lunch: Havregrynsgröt med sylt och mjölk
Mellanmål:  Clementin
Middag: kräftstjärtssallad med avokado fetaost, pasta och crème fraische. Två mackor med smör och philadelphia. Lättdryck.
Kvällsmål:  clementin, blåbärste med lite honung



Vågen

 

Idag var det vägning... Vågen visade olika varje gång jag vägde mig. Haha så jag blev lite småless. Ska väg mig igen i morgon och återkommer då. Skulle kanske ha kollat måtten istället? men det rör sig kanske om max 0,5 kilo skulle jag gissa på så det har inte alls hänt så mycket. Men skamm den som ger sig ;) Har som jag sa förut lite dålig motivation i veckan så jag det lär inte hända mycket tills nästa vecka heller. Känner iaf att magen drait ihop sig lite och blivit fastare så det är ju bra iaf. Det är inte bara vad vågen visar som räknas :)

 


Jag har bestämt...

Att i veckan blir det en....



Kanske jag lyckas åtefå motivationen nästa vecka... vi får se...


Tappra kämpar?




♥ Skulle vara roligt att veta vilka som läser min blogg. Ser ju på besöksstatistiken att jag faktiskt har lite besök här :) Lämna gärna en kommentar. Det är alltid roligt att följa andras bloggar vare sig man har samma mål att bli av med några kilon eller inte. ♥


Ny vecka

Ny vecka och nya tag... känner mig allmänt slö så det ska bli spännande att se hur den här veckan kommer gå. Åt iaf riktigt god middag idag :D I morgon är det vägning, undra just om det hänt nått på vågen. Känns inte riktigt så.. Nu ska jag slänga mig på soffan, blev nooo träning idag å det känns faktiskt skönt. Även om jag har liiite dåligt samvete, men men.


Frukost: Två hårdmackor med philadelphia och skinka, kaffe.
Mellanmål:
Lunch: Havregrynsgröt med sylt och mjölk
Mellanmål:  Clementin
Middag: En dubbel kycklingburgare med frisco bröd (tror det hette så) sallad, avokado och fetaost.
Kvällsmål:  Clementin och Te om jag blir sugen




Träningstankar

Idag har jag suttit och funderat en hel del kring träning. Jag har ju sagt tidigare att jag ska försöka att träna tre gånger i veckan. Men jag känner att jag inte riktigt hinner då jag har två små att ta hand om här hemma. Träningen blir mer ett stressmoment och det känns mer och mer pest och pina att träna. Att träna ska väl vara kul? I alla fall på nått vis. Så nu har ja bestämt att jag ska träna när jag känner att jag hinner (och har lust?). Skulle helst vilja köpa ett gym kort och gå på olika pass men det får nog vänta tills minstingen blir lite större. Det är på kvällarna jag brukar ha tid att träna men då är jag oftast helt död efter en dag med fullt ös här hemma. Ja ursäkter kan man hitta många har jag märkt ;) Aja jag ska försöka göra mitt bästa kanske bara är lite slö efter diverse förkylningar som bytt av varandra här hemma. Lite vila så kanske jag kommer igen? Med andra ord, jag får helt enkelt se när jag tränar. Stress stress...




Söndagsmys

 Nu är snart helgen slut och det är dags för ny vecka. Ikväll har det varit lite söndagsmys här hemma :)


Frukost:
En GI macka med philadelphia, skinka, tomat och gurka. kaffe
Mellanmål:
Lunch: Havregrynsgröt med sylt och mjölk
Mellanmål:  Clementin
Middag: Köttbullar, gräddsås, lingonsylt och potatis
Kvällsmål: 1/4 ciabatta, två hårdmackor med pålägg, en clementin och te.


 


Promenad på ca 40 min


Lördagens


Är riktigt trött å ska strax hoppa isäng så jag slänger in dagens mat lite snabbt :)

Frukost: Två hårdmackor philadelphia, skinka och ost
Mellanmål:
Lunch: Ciabatta med philadelphia, skinka ost och sallad.
Mellanmål:  
Middag: Älgstek med rostade rotfrukter och klyftpotatis, fetaost röra, bea sås och sallad.
Kvällsmål:  




Fredagens mat

Frukost: Två hårdmackor philadelphia, skinka och ost
Mellanmål:
Lunch: Rester av korvstroganoffen med makaroner och två hårdmackor
Mellanmål:  Satsumas
Middag: Ciabatta med philadelphia, tomat ost och skinka
Kvällsmål:  kladdmuffins med grädde, lösgodis ja you name it ;) Äre fredag så äre hihi

 

Minsta sonen sov knappt nått inatt så det har blivit lite slarv med maten. Orkade verkligen inte göra middag .



Fredag


Idag är det freeeeedag wiiiiieee. Å vi vet ju alla vad det innebär! jajamensann det innebär att nu är det helg och då får man äta gotta hihi :)


Var ett jäkla tjat om den här helgen eller hur? men är man godissugen så är man :D




Freeedag imorrn! ♥

Imorrn är det fredag! då ska jag unna mig nått riktigt gott, kanske även på lördag om jag är sugen. Då man sköter sig på veckorna tycker jag faktiskt man får unna sig nått gott på helgerna yeees! Ikväll har jag varit på tupperwar party å tro det eller ej men jag tog bara kaffe trost alla goda kakor som fanns :)


Frukost
: En GI macka med philadelphia, skinka och ost
Mellanmål: En satsumas
Lunch: Havregrynsgröt
Mellanmål:
Middag: Två varmamackor med köttfärssås, stor sallad med avokado och lättdryck
Kvällsmål: Kaffe

 

Dagens träning: 35 min på crosstrainern (hade tänkt minst 40 min men jag orkade bara inte)


No Kaffe




Jaha i morse när jag skulle göra kaffe i vanlig ordning så ser jag att min kära mor druckit upp det sista! Den här morgonen började ju fin fint ;P





Ikväll är det soffan som gäller

Idag är det onsdag och ingen träning, bara soffan :) hade tänkt träna ändå eftersom jag ska bort i morgon kväll. Men sen nu kände jag att jag orkar bara inte. Får se om jag tränar imorrn innan jag ska bort. Jag är verklige inte en träningsmänniska har jag kommit fram till. Jag tycker verkligen inte att det är roligt. Visst det är skönt efteråt men kul? nope. Eller så har jag bara inte hittat nått jag tycker är kul att träna, det är nog snarare så. Att promenera är dock något som jag tycker om, speciellt nu på hösten då det är så härligt friskt ute.


"Lill lördag"

Idag är det onsdag även kallad "Lill lördag" men det blir inget gott för min del. Längtar tills helgen då ska jag minsann unna mig nått gott. Såg på reklamen att Marabou gjort nån ny choklad ska nog pröva båda hihi. Eller kanske baka något, kladdkaka, chokladmuffins, brownies mmm det vattnas i munnen. Märks att det är nån som är sugen ;) Mamma min har varit på besök idag så hon stod för middagen, häll på att falla av stolen då jag såg hur mycket smör och grädde hon hade i korvstroganoffen. Men gott så in i bomben blev det :D

Frukost: Två hårmackor med skinka och philadelphia, kaffe
Mellanmål: En satsumas
Lunch: Havregrynsgröt
Mellanmål: En satsumas
Middag: Mammas  (med andra ord ingen light variant precis) korvstroganoff med ris, sallad och lättdryck
Kvällsmål:

 

Dagens motion blev en promenad på ca 30 minuter kanske


Sämst

Jag har verkligen sämst minne ;) Skule ju väga mig direkt på morgonen för att kolla så att det stämde med gårdagens. Tror ni jag kom ihåg? Nope! Ställde mig iaf efter frukosten med kläderna på och vågen visade 67,8 kg så tar man bort kläder och frukost så kanske det stämmer rätt bra med gårddagens 67,5 kg.

Tisdag

 Åsså ännu en dagens :) Idag har det blivit lite promenad med, tror jag var ute i 40 minuter sammanlagt. Riktigt härligt höstväder.


Frukost:
Två hårmackor med skinka och philadelphia, kaffe
Mellanmål:  En satsumas
Lunch: Havregrynsgröt ( helt hakat upp mig på gröten men jag gillar det och det går fort att göra)
Mellanmål:
Middag: Varma mackor med  Köttfärssås, sallad och lättdryck
Kvällsmål: En protein shake efter träningen

 

Dagens träning: 45 min på crosstrainern


Vikten

Idag var det vägdag, eftersom vår våg är knasig ska jag väga mig i morgon med för att se så att det är samma resultat. Blir lite osäker på vågen eftersom jag tvivlar på att jag gått ned så mycket sen jag vägde mig sist. Iof så hade jag nyss ätit då jag vägde mig sist och då kan det ju faktiskt göra så mycket som ett helt kilo och lite till i skillnad. Så jag tar ändå resultatet med en nypa salt ;) Vågen stod iaf på 67,5 kändes riktigt bra :D Träningen och kosten har gett resultat! Hoppas den visar samma i morgon. Man kan faktiskt unna sig på helgerna utan att gå upp. Tänk om det kunde fortsätta såhär ;)


Dagens vikt: 67,5
Resultat: ca -2,0

Kvar till första målet: 5,5 kg


Åsså en dagens :)

Var dåligt med tid idag så det blev inga mellanmål men det blir skärpning med det, för mellanmål är bra :)

Frukost: Två hårmackor med skinka och philadelphia, kaffe
Mellanmål:
Lunch: Havregrynsgröt
Mellanmål:
Middag: Köttfärssås med makaroner, lättdryck
Kvällsmål: En protein shake efter träningen


Dagens träning: 45 min på crosstrainern


Vägning i morgon?

Har ju sagt att min vägdag ska vara på onsdagar men jag kommer nog väga mig i morgon (bara jag kommer ihåg då jag går upp). Ska bli roligt att se om det hänt något. Spännade spännande :)


Söndag

Blev lite knas med maten idag då vi absolut inte hade något hemma. Brukar vara väldigt noga med att försöka äta dagens alla mål eftersom kroppen mår så mycket bättre då och håller då även uppe förbränningen. Men nu blev det som det blev och lunchen hoppades över.


Frukost: Fil och flingor
Mellanmål: Ett äpple
Lunch:
Middag:
2 tortillas med köttfärs och sallad, lättdryck
Kvällfika: Två hårdbrödmackor med philadelphia, skinka och te

Var sååå sugen på nått gott ikväll men lyckades hålla mig. Till och med mannens jordnötsringar lät jag bli ;)


Kväller

Ikväll är det bio på schemat så jag lägger in dagens redan nu om jag inte skulle orka då jag kommer hem :)

Frukost: Två hårdmackor med philadelpiaha och skinka
Lunch: Havregrynsgröt med sylt och mjölk
Middag: Fläskfilé med strips (den lättare varianten) och sallad, drack lättdryck till
Kvällsmys: Blir godis på bion och en cola zero :)

Tycker ändå att jag varit rätt så duktig idag då det trots allt är lördag. Godiset jag äter är dessutom det som blev kvar sen igår så det räknas ju knappt ;)

Ha en bra kväll!

Sena kvällen

Blev sena kvällen då jag haft besök men här kommer dagens i vanlig ordning. Eller vanlig och vanlig finns nått där i slutet som inte hör vanliga veckodagarna till hihi men gott var det.

Frukost: Två sesam vasa frukostbröd med philadelphia, skinka och paprika
Mellanmål: En satsumas
Lunch: Två skivor blodpudding, tre skivor bacon, morötter och lättdryck
Middag: Kräftstjärtssalladen sen igår, två hårmackor och lättdryck
Kvällsmys: En påse Lösgodis


Nu är det dags för sängen tror jag, är ju en dag i morgon med :) natti natt!


Fredagsmys :)


Äntligen fredag!

Ja då var det äntligen fredag! Var lite sugen att ställa mig på vågen i morse men bestämde mig för att vänta tills nästa vecka. Vet att det kommer bli en del onyttigheter i helgen och ställer jag mig på vågen nu kommer jag bara bli besviken om jag gått upp efter helgen. Bättre att va ovetande ;)

Jag har funderat mycket kring det här med kosten och förra gången jag skulle gå ned så uteslöt jag dåliga kolhydrater och det funkade bra och jag tycker att det är en bra metod. Hade funderat på att göra samma sak denna gång men har bestämt mig för att jag inte kommer att göra det. Det finns så otroligt många metoder men jag kommer köra på den mest klassiska av dem alla, den metoden jag tror är bäst för mig att äta enligt tallriskmodellen. En GI inspirerad sådan. Dvs jag kommer äta kolhydrater men jag kommer välja bra kolhydrater. I längden tyckte jag det blev väldigt tråkigt att utesluta kolhydrater helt så det är därför jag valt att inte göra så.


Mitt mål är ju att jag vill gå ned i vikt men jag ser ändå inte detta som någon bantning, för mig handlar det om att ändra livsstil. Att må bra i mig själv. Jag äter och jag äter tills jag blir mätt och jag äter det jag vill äta. Genom att välja en sund kost och röra lite extra på mig hoppas jag bli av med mina överflödiga kilon :)

Vilken "metod" väljer ni då ni vill gå ned i vikt?


Ännu en dagens



Frukost:
kaffe och två hårdbrödmackor med philadelphia och skinka
Mellanmål: Ett äpple och kaffe
Lunch: Havregrynsgröt två matskedar lingonsylt, lättmjölk
Mellanmål: En halv banan
Middag: Kräftstjärtssallad med makaroner, bröd och lättdryck
Kvällsmål: En protein shake efter träningen


Var verkligen verkligen inte sugen på att träna ikväll så det gick väl sådär. Men nu blir det vila tills på måndag yeeeay! Å imorn är det fredag vilken innebär lite gotta :)


Träning: 40 minuter på crosstrainern.   


Följ bloggen

Om ni har lust kan ni föllja min blogg på bloglovin
Klicka då bara på ikonen i menyn :)

Jag tänkte även att jag skulle länka då och då till lite bloggar som jag hittar och tycker är bra. Två av bloggarna som jag följer är:

http://emmasviktkamp.blogg.se

http://vikten.salkert.se/

Helger?

Ni kanske funderar lite över hur jag tänkt göra på helgerna. Eftersom jag är en riktig gottegris så vet jag sen tidigare erfarenheter att jag tappar motivationen helt om jag aldrig får unna mig något gott. Så jag har bestämt att på helgerna får jag äta vad jag känner för. Är jag sugen på godis (som jag oftast är) så kommer jag äta godis. Min utmaning på helgerna kommer att bli att begränsa mig, inte köpa stora mängder och frossa i mig som jag brukar kunna göra.

Bilden är lånad från google.


Dagens

Var ju egentligen tänkt att jag skulle väga mig idag men jag glömde helt bort det i morse. Så jag väntar nog tills nästa vecka istället (om jag nu kan låta bli att ställa mig på vågen tills dess) Idag har det inte blivit någon träning eftersom det är "vilo dag". Ska försöka träna tre gånger i veckan och då har jag tänkt träna må,tis och tor.

Så här har iaf dagen sett ut i matväg.

Frukost:
kaffe och två hårdbrödmackor med philadelphia och skinka
Mellanmål: Ett äpple
Lunch: Rester av kycklingsalladen
Mellanmål: En halv banan
Middag: Korvstroganoff med makaroner och sallad
Kvällsmål: En kopp te och några torkade aprikoser

Nu ska jag mysa ned mig i soffan med en kopp blåbärs te som är en ny favorit :)

Dagens

Frukost: kaffe och två hårdbrödmackor med skinka och Philadelphia
Mellanmål: Kaffe och satsumas
Lunch: Havregrynsgröt, två matskedar sylt och mjölk
Mellanmål: En halv banan och några torkade aprikoser
Middag: Kycklingsallad sen gårdagen
Kvällsmål: Proteinshake (efter träningen)

 
Dagens träning: 40 minuter på crosstrainern

Dagen har varit rätt så bra men efter middagen kände jag mig ändå lite slö, men jag tog mig i kragen och tog ett pass på crosstrainern. Inte lätt att hinna/orka träna all gånger då man har två små. Men i morgon blir det vila :) I morgon är det vägdag. Ska bli spännande att se om jag fortfarande står kvar på 69,5.


Vikt

Ny dag och nya tag ;)
Idag ställde jag mig på vågen för att se vilken vikt jag startar på nu när jag tänkt försöka seriöst med en viktnedgång. Det slutade på 69,5 kilo. Men ställer jag mig i morgon kan det lika gärna stå 70 så jag försöker att inte haka upp mig på grammen utan det är de hela kilona som är viktiga. Hur man väger på grammet beror ju oftast på vad man ätit, hur mycket kläder man har på sig då man väger sig osv. Kommer nog försöka att bara väga mig en dag i veckan. Tror att vägdagen får bli onsdagar på morgonen. Mitt i veckan känns som en bra vägdag :) Så imorrn ställer jag mig på vågen på morgonen utan kläder så får vi se vad det står då. Våran våg är även lite knasig så ibland väger man mer även fast man har mindre kläder på sig haha. Men som sagt det är på ett ungefär bara för att jag vill ha ett riktmärke. Har även mätt midjan och rumpan eftersom jag inte vill haka upp mig på kilona. Ibland minskar ju ex midjan även fast det inet händer nått på vågen.

Dagens vikt var alltså 69,5 kilo
Resultat: Ca -0,5 kilo

Målet är att först och främst att nå 62 kilo sen tar jag det därifrån. Är jag nöjd med mig själv så blir målet efter det att kunna hålla vikten är jag inte nöjd vill jag helst ned till 60 kg.

Dagens 5/10

Tänkte börja med att skriva hur min dag sett ut idag. Och sedan försöka fylla i varje dag vad jag ätit och hur jag rört mig. Att hinna med att motionera då man har två små är inte alltid lätt men jag kommer försöka göra mitt bästa.

Frukost: kaffe och två hårdbrödmackor med philadelphia och skinka
Lunch: Havregrynsgröt, lättmjölk och lingonsylt
Middag: Kycklingsallad
Kvällsmål: proteinshake (efter träning)

Dagens träning var 40 minuter på crosstrainern


Nu sätter vi igång

Hej hej!
Efter min andra graviditet känner jag nu att det är dags att ta itu med vikten än en gång. Motivationen är på topp men vågen står stilla. Fattar inte vad jag gör fel men nått är det. Här kämpar jag med att försöka få bort kilona som biter sig fast. Mitt mål är att gå ned åtta kilo och sen tar jag det därifrån.

Om det är någon som vill hänga på i min kamp om att få bort de extra kilon man bär med sig så häng med så kan vi tillsammans stötta och peppa varandra :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0