Dåligt med....

Uppdatering här i bloggen, men jag ska försöka bättra mig jag lovar :) Är rätt mycket nu men jag kämpar på med vikten så gott det går. Nästa vecka ställer jag mig på vågen men jag räknar inte med att det hänt mycket med tanke på att familjen kommer och hälsar på och sen blir det kalas. Då blir det en hel del gotta å mammas mat är inte av viktväktar variant om man säger så hihi. Kanske lika bra att skippa vägningen då? så man behåller lite pepp iaf :)

Kroppen har iaf dragit ihop sig rätt bra och jag trivs rätt bra med min nuvarande vikt men vill som jag sagt förr iaf ned till mitt mål :)

Har lessnat på hårdbröd med philadelphia så jag måste komma på nått annat bra att äta till frukost någon som har nått förslag?

Friday im in love

Idag är det fredag! Wihooow! Så ikväll blir det mys framför tv: med gotta. Har redan smällt i mig en blåbärsbakelse till kaffet, riktigt gott ska ni veta ;) Sen imorrn till middag har vi bestämt att det blir pizza, det är en helg i min smak det :D




Onsdag

Snart har den här veckan passerat och det är dags för en ny helg, det firade vi med nybakta scones och te :) riktigt mummsigt var det. Scones var extra saftiga då jag använde filmjölk i. Idag sålde jag min crosstrainer så nu slipper jag gå och må dåligt över att den bara står och tar plats ;) Kanske jag sparar pengarna och köper ett gym kort sen, kanske inte. Pengarna skulle iof behövas till lite julklappar.

Frukost: Två hårdbrödmackor med philadelphia, skinak och gurka. Te.
Lunch: Rågflingegröt med mjölk och sylt
Middag: Makaroner och köttfärssås
Kvällsmys: Scones med Te

Dags för vägning

Tog mig en vägning idag trots att vågen inte alls är att lita på. Den stod iaf på typ 65,5 och stämmer det så har det ju hänt lite sen sist iaf. Nu kan man ju inte veta riktigt eftersom vågen är som den är men det är ju kul att iaf ha ett humm om vad man väger ;) Vem vet väger jag mig i morgon kanske den visar ett kilo mer haha.

Sist jag vägde mig stod vågen på 67,5 om jag inte minns fel?

Dagens vikt: 65,5
Minskning: 2 kg
Kvar till delmål/mål: 3,5 kg

Så det går sakta men säkert ned, känner ändå att jag inte har så jättestor brådska att gå ned utan tar det som det kommer.  Men jag vill såklart nå mitt delmål och sen får vi se.


Hemma igen

Nu är vi hemma igen och nu ska det bli ordning igen hade jag tänkt ;)

Fick sovmorgon idag så det blev inge frukost.

Lunch: Rågflingegröt med sylt och mjölk
Mellanmål: Äpple
Middag: Tortillas (stavning?) med köttfärs  och sallad
Kvällsmål: Te och kanske en macka om jag blir sugen

Bortrest

Är bortrest med familjen några dagar så jag kommer inte uppdatera bloggen under tiden. Kanske skriver lite men det blir inga dagens iaf eftersom vi har en liten "mini semester" :) Så det kommer nog bli lite gotta nu och då tror jag ;) Men jag tar det som det kommer tänker inte tokstressa över vikten då jag har så mycket annat runtomkring. Försöker iaf så gott det går. För ned till min målvikt det vill jag! Men det är inte det lättaste då motivationen inte riktigt är på topp.

Dagens

Ännu en dagens :)

Frukost:
Två hårdmackor med philadelphia och skinka, kaffe
Mellanmål:  
Lunch: Ciabatta med ägg och räkröra, tomat
Mellanmål
Middag:Kycklingburgare med frisco bröd och sallad
Kvällsmål: 


Dagens måndag

Dagen har väl varit sisådär, har varit så trött å mest tagit det lugnt så som ni ser så stod det inga avanccerade grejer på menyn ;) Var så grymt sugen på nått ikväll men istället för att äta upp godiset jag hade kvar blev det lite fika. Då jag slarvar lite med middagen straffas man sen på kvällen eftersom jag då oftast blir väldigt sugen på nått.

Frukost: Två hårdmackor med philadelphia och skinka, lättdryck
Mellanmål:  
Lunch: Fil med flingor och musli
Mellanmål
Middag: Stor ciabatta med räkröra och grönsaker
Kvällsmål:  Ett glas cola zero och ett stekt äpple med kanel och lite grädde och en mjukmacka med philadelphia.


Ny vecka

Ny vecka nya tag, nu kör vi! Eller vi försöker iaf ;) Känner mig som en uppsvälld ballong efter diverse svullande förra veckan men nu ska här bli ordning igen. Ska upp ur min lilla "höstvacka" som jag så fint kallar den hihi. Men träningen blir det nog inget av. Efter att ha tränat på crosstrainern ett bra tag nu (tränade även efter förra grav) känner jag att jag vill hitta någon annan träningform som passar mig och som jag verkligen trivs med. Säljer nog min älskade crosstrainer oxå tror jag. Promenader är nog en träning som passar mig bäst tror jag. Aja återkommer med en dagens senare ikväll.



RSS 2.0