Dött i bloggen

Det har varit lite dött i bloggen på senaste. har inte haft tid helt enkelt... har dessutom legat sjuk ett tag. Den här veckan har gått lite sisådär och vågen visade rätt många hekton upp. Har slarvat alltförmycket på senaste tiden. Inte ens brytt mig om att räkna kalorier. Tror jag släppt efter lite då jag känt att jag är så nära. Det har iof varit bra på ett vis för nu känner jag verkligen att jag vill nå mitt mål. Var lite osäker på om jag verkligen ville gå ned mer i vikt men nu har jag bestämt mig och jag vill satsa på mitt mål på 58 kg. Mitt största mål är redan nått (att gå ned till vikten jag hade då jag fick reda på att jag var gravid, vilket var typ 62 kg. Vägde 64 på inskrivningen om jag inte minns helt fel) Jag har blivit mer peppad på nått vis. Den här veckan kommer det inte hända mycket (inte neråt på vågen iaf haha) men nästa vecka kör jag igen. Ska skriva upp vad jag äter och hålla mig från att slarva på veckorna. Mår så mycket bättre i själen då jag inte slarvar hit och dit. Men ikväll blir det kladdkaka haha.

Känner mig fortfarande inte helt kry så i veckan laddar jag bara batterierna för nästa vecka ;) Är ju helg dessutom och då vet jag att det blir "slarv" hihi.

Pepp pepp!!

100 kg

Det slog mig just... Helt sjukt då jag tänker efter... Jag har faktiskt (från start) lyckats gå från  cirkus 100 kilo till 60 kilo!! Hela 40 kg. Jag brukar inte vara den som skryter men jag måste säga att jag gjort ett förbaskat bra jobb :D Aldrig aldrig ALDRIG mer hoppas jag på att väga så mycket. Visst jag räknar inte med att kunna hålla en sån här vikt resten av mitt liv men 100 kg? Nej tack!

Efter regn kommer solsken

Det är som man säger, efter regn kommer solsken :) Idag visade vågen äntligen minus igen. 60 kg yeeeeayyyhhh! Visade lite mindre nån gång oxå men jag säger 60 för att vara på den säkra sidan ;P Så skönt att vara back on track igen! Även om jag inte känner att jag kämpar stenhårt med vikten just nu eftersom jag i det stora hela är rätt nöjd, men jag vill ju ändå nå min målvikt :) Sen ska den ju hållas oxå. Tycker verkligen att det är super att räkna kalorier, veta vad det är man stoppar i sig. Är jag sugen på nått gott en kväll kan jag unna mig det om det finns utrymme för det. Lite skrämmande oxå vad mycket kalorier vissa saker innehåller. Kommer fortsätta även sen då jag nått min målvikt. Eftersom jag tycker att det är skönt att veta vad man äter om veckodagarna. Men helgerna dem är och förblir heliga då stoppar jag i mig det jag känner för. Sen då jag börjar jobba igen kommer det ju kanske inte gå att räkna kalorier exakt då man inte är hemma och kan väga maten. Men förhoppningsvis har jag då kommit så långt så jag vet ungefär hur stora portioner jag ska äta av maten och vad det innehåller.






Visste ni förresten att den här godingen


Innehåller nästan lika mycket kalorier som den här (har dock räknat på digestive oliv)



Skiljer sig kanske max 20 kcal (då drog jag till lite). Och det tycker jag det kan vara värt att offra för en mums mums :)

Gaaah nu blev jag sugen hihi. Måste nog inhandla mig lite mums mums idag då vi ska åka och handla :D


RSS 2.0